onsdag 17 juni 2009

Vattenskidor

I måndags var det premiär för vattenskidsåkning i Ronehamn. En underbar kväll, jag o barnen, pappa, Stefan, Peter o Veronika tar ner båten till Rone. Stefan, Veronika o Meya väljer att stanna kvar på land, vi andra sticker ut. Först i skulle det förstås vara jag. Vattnet var iskallt o jag trodde aldrig att jag skulle komma in i normal andningsrytm efter att ha hoppat i från båten. Men det gjorde jag. Så hur gick det då? Mnja, med tanke på att jag inte stått på skidor på 13år så gick det som förväntat- åt pipan! Men nu vet jag iaf hur vattnet i Rone smakar! :-) Efter andra försöket att komma upp skar jag mej tvärs över höger hand på något vasst på vår hemmagjorda handtag. Blödande sår i saltvattnet är inte så skönt. Så jag gav upp. Sedan var det Peters tur. Han hoppade i vattnet o skrattade inte lika mycket åt sig själv som han gjorde åt mej. Han insåg nog oxå att det var ganska kallt. När han väl kommit i ordning där i havet får vi motorstopp. Gissa om jag garva!! Nu kunde han ligga där o guppa i det kalla vattnet. Efter några minuter ger han upp o simmar till oss i båten o tar sig upp. Då startar båten. Ner med honom igen. Hihi.
Efter många försök lyckades han nästintill att komma upp, men lyckades inte stå kvar.
Pappa var supersugen på att åka, han kan ju stå på skidorna, så vi tyckte han kunde hoppa i visa oss, men han tyckte av någon anledning att det var för kallt!?
Jaja, blir nog lite åka på fredag ev, lördag har vi spikat, då ska vi definitivt ut igen. Med ett nytt handtag att hålla i o då SKA jag upp!

3 kommentarer:

mamma sa...

Haha, hade varit kul att se!! Bara det inte händer någe tråkigt! Varför inte införskaffa sig en värmedräkt? Men skam den som ger sig! Jag håller på dej Emma, visa grabbarna hur det ska gå till!!!

Anonym sa...

Läggav det är inte tid att hoppa i vattnet än, det är fortfarande vår kyla i luften!
Kram tjejen/ Lena T
www.lenat.blogg.se

Anonym sa...

Låter som att ni ändå hade en kul dag...
Men jag håller med föregående talare att det kanske skulle vara skönt med en sån där våtdräkt eller torrdräkt eller vad det heter...
-Mari-