söndag 28 juni 2009

Camping

Igår kväll for vi iväg ett gäng för att campa. Närmare sagt så var det jag o barnen, Stefan o barnen, Martin o hans kids, Peter, Veronika o Jessika. Vi hittade en underbar liten avlägsen strand i fröjel där vi kunde få vara för oss själva o leka, bada, grilla, lyssna på musik o svinga en öl för att kyla magen lite o för att njuta av solnedgången (som vi missade!)
Helt fantastiskt underbart o mysigt hade vi det. Ungarna sprang i vattnet hela tiden o lekte, vi gjorde upp en brasa (självklart precis vid vattnet), grillade korv, pinnbröd o marsmallows. Martin hade med sig lite fiskesaker som barnen fick prova på, dock var det ingen större fiskelycka där, fanns inte ens spigg. Vi riggade upp tält som vi sov i, Peter o Veronika valde dock att bädda ner i kombin o slänga dit en madrass o sova i bilen, på så vis slapp de alla j**** mygg.
Senare på kvällen gjorde vi en liten brasa vid tälten o bara mysade, o hoppades på att myggen skulle försvinna. Det gjorde de inte
När vi vaknade i morse hade Meya 24 (!) myggbett på höger halva av ansiktet. Hon ser ärligt talat sjuk ut. Hela morgonen var vi på stranden, o vid lunch tid packade vi oss hemåt. Martin tog de 4 stora barnen o åkte till Klintehamn o provade fiskelyckan. Men det gick inte så bra där heller.

Nu ska jag dammsuga huset, behöver jag ens nämna att hela kåken är full med sand?Allas underbaraste Veronika!

Martin o Kidsen provar fiskelyckan

I väntan på att börja grilla

1 kommentar:

mamma sa...

Åhh, vad det ser mysigt ut. Mygg hör liksom camping till, liksom knott o andra trevliga kräldjur! Sommaren är underbar!!! Ps. Har ni kollat att ni inte fick några fästingar på er? :-(