måndag 1 juni 2009

I dag

Förmiddagen började med att vi åkte ut o satt upp en skylt vid bygdegården där vi ska ha våran informationsträff. Då ringer en annonssäljare för Din Del, som jagar oss hela tiden. Men snälla, över 5000:- för en liten annons i telefonkatalogen för ett företag som har 0:-. Det är inte mycket o jaga oss. Men han kanske helt enkelt bara vill prata med 2 vackra gotlänningar. Den här killen var som besatt att få träffa oss när han var på ön, vi försökte göra oss av med honom, för vi hade verkligen inte tid med honom, åkte runt på andra möten, men det gick inte. Så vad slutade det med? Jo, att vi stod i Hejdekorset och hade ett möte med killen så han kunde få säga vad han ville få sagt.

Här har i alla fall skylten kommit upp efter lite om och men. Så mycket så folket vet vart vi är. Resten har stått i tidningen.


Min arbetsplats. Inte helt fel när det är så här varmt o skönt ute! Djur runt om mej (men tack o lov att det är elstängsel mellan mej o hästarna!), grönt gräs, ljuvliga dofter o helt underbart.

Dagen avslutades med barnen i poolen. 23grader i vattnet och 73 grader på land. Inte riktigt 73, men det kändes banne mej så. Så nu när barnen sover, svalkar jag mej så här i efterhand med en kall öl! MUMS!!


1 kommentar:

mimmimus sa...

* Bruden snygg

* Skylten bra

* Arbetsplatsen gemytlig

* Poolen svalkande

Med andra ord: MVG, t.o.m vädret!