söndag 17 maj 2009

Sandlåda+grill

I går var Stefan, Olivia och Isak hos oss. Stefan hjälpte mej bygga en sandlåda o barnen lekte. Grejen var väl den att han tänkte att jag skulle vara med o bygga o lära mej. Men när jag satte mej på en stol bredvid med att glas vin i handen, så förstod han att jag mer hade tänkt mej vara ett sällskap till honom :-)


Inte bara jag blev trött av att Stefan se arbeta. Även barnen blev trötta av att se på honom, så de fick sätta sig o koppla av med lite glass!

Det var nog när han kommit så här långt som han insåg att han var ensam o slet! Ramen är klar.

Så här blev det tillslut. Designad by me! Nu är det bara en duk o sand som saknas i lådan. Fixar det ev i morgon. Men ge nu inte Stefan all ära. Visst han sågade o spikade en annan spik o skruvade lite med, men det var faktiskt jag som grävde gropen där sanden ska vara! =0)

Senare på eftermiddagen kom Peter o Veronika till oss. Det blev god mat (grillat kött/hamburgare/grönsaksspett o klyftpotatis) o en hel del god dricka. Stefan o barnen sov över hos oss. Nar jag vaknade i morse hörde jag Max o Olivia ligga fnittra inne i sovrummet. När jag tittade in, låtsades de att sova. Knäppungar ;-)

Så kort o gott kan man säga att jag har haft en fantastiskt mysig helg med mina bröder!3 kommentarer:

mamma sa...

Emma desanger, Stefan snickare, Peter besiktningsman! Vilka duktiga barn jag har!! Stolt!! Förstår tt ni blev hungriga o törstiga efter en sådan dag. Vilken myshelg!

Stefan Alm sa...

Synd att du inte tog den "snygga" bilden på mig vid bygget ;)

MADELEINE sa...

Hej tjejen!! Allt bra med er?? KRAM