måndag 18 maj 2009

Första dagen

Igår var första dagen som egen företagare. Blev en kort dag, till 15,00, pga dagis o skola stängde 15. Dagen började med att jag mötte Ulrika i bara nattlinnet i hennes hall. Hennes pms häxa hade kommit, så hon hade fullt upp med att dammsuga o moppa golven. :-) Jag tog mej en kopp kaffe o vände sedan o ut till "kontoret". Erfarenheten säger mej att pmshäxor ska man lämna i fred en stund! Efter ett tag kom hon ut, vi rensade papper, satte in i pärmar, ringde distriktssköterskan o kommunen. Knåpade på lite annonser o installerade internet mm.


Så här såg skrivbordet ut mest hela dagen. Just här håller vi på o försöker få till en bra annons o vilka man ska välja som annonsör. pengarna är ju ganska begränsade så här i uppstarten.

Vad gillar ni tapeten i bakgrunden? hahahaNisse, Ulrikas son, förstod inte hur vi klarade av att ha alla papper på bordet. Så han hämtade en anslgstavla från sitt rum o gav oss. O som jag sagt tidigare: lite barnarbete är inte fel! :-P


2 kommentarer:

Josefine sa...

Grattis till Starten!! ja passa dig för pmsmonstret!!!
Snygg fondvägg, lite vajsing med mönsterpassningen va? annars ser den ut som ett pepparkakshus som man bara vill smaska på!!

mamma sa...

Det SKA va kaos! Tapeten går liksom ihop med skrivbordet, lagom virrigt, men betydligt färggladare
o du det är ju blommor, så ni kan sitta där som Ferdinand o bara njuuta o lukta :-), när tid finnes förstås!