måndag 11 maj 2009

Läskigt

3 dagar kvar som anställd. Läskigt! Har fixat med företagsgmobilerna i dag, gjort i ordning en brukarpärm, ska skriva i ordning lite dokument nu o kopiera lite papper. Har egentligen inte alls tid att sitta här. Men vad då. Allvaret börjar ju inte förrens på måndag. Jag hinner ;-) I dag kom förresten våra visitkort och våra informationsbroschyrer, vet inte om jag vart så där 100% nöjd, men vi får ha dem tills de är slut o så får vi göra ännu bättre nästa gång.
Var i dag och pratade med Gotlands annonsblad. De vill skriva reportage om oss, så nästa vecka kommer det ut en reporter och intervjuver oss, så v. 22 kan ni läsa om oss i tidningen med.

Vad har mer hunnits med idag? Jo, som den ansvarfulla moder jag är, har jag lärt min son Bamse låten, o då menar jag den mindre rumsrena. Men vad då, sjunger inte jag den så gör någon annan det. Kul hade vi iaf. Sen har Meya haft ett smärre anfall då hon tyckte att tv´n skulle vara avstängd för att HON inte ville se mer. Men sen att Max satt o kolla hade ingen betydelse. När hon insåg att hon inte fick stänga av fortsatte hon med arbetet att försöka sparka hål tvärs genom golvet. Nu är det nog inte långt kvar :-)

Katten har fått mat, Hubbe fått "poolen" rengjord och myrorna steppar fortfarande i köket. Allt är som det ska! Nu ska tvätten in!

2 kommentarer:

mimmimus sa...

Haha, låter som en helt vanlig dag för dej, förrutom det om företaget då. Oj va du kämpar, men spännade ska de bli när ni kommer igång. Sjäv har jag nu sparkat igång ny dator, vilket inte var såå svårt för en medelålders tant, jag kom ju hit, o det var väl bra ;-)

lillasysteryster sa...

Ni är så duktiga!! Jag är både imponerad och stolt :-)

Förresten! Nu tycker jag det är dags för oss att ha lite kul ihop. Vad sägs om det?

Kram!