torsdag 11 september 2008

Nu är det nära

I morgon är sista dagen på jobbet. Slutar kl.12, så det är alldeles underbart. Dagen är fullspäckad. Måste till mvc o fixa lite nya ringar, åka till Jula o köpa fler kartonger, åka till banken o skriva kontrakt (jo våran lägenhet är såld) hämta barnen, hem o packa det sista, bära ner allt från vinden, montera ner möbler, hinna med o laga middag, tvätta kläder, supa mej lite smått full (sista natten i vår lägenhet ju ;-)) o sist men absolut bäst: ha utflyttningssex.

Sen mina vänner, kommer nog bloggandet ligga på is ett tag. Vi flyttar in i huset på måndag, men eftersom jag är lite avig så har jag börjat med att skaffa internet men ingen dator. :-D Smart va?
Men så fort den är inköpt, eller så fort jag våldgästar min mamma eller bror, så ska jag skriva lite igen!

Till alla er jag inte hunnit träffa (typ alla utom de på jobbet), förlåt, jag har levt jävligt stressande sista tiden, så vi får höras på telefon!
På tal om stress. Idag var jag stressad. Bjöd på tårta på jobbet, jäktad därifrån till dagis för att hämta Meya som skulle till tandläkaren. Sen åker vi o ska hämta Max. Fröken ska hämta honom åt mej, men hittar honom inte, hans skor o väska är borta. Jag hjälper till o leta. Till sist kommer ett av barnen o säger "men han gick ju med Filip hem". Ja visst ja, det visste ju jag, men hade totalt glömt det. Stressad?! Även fröken kände sig dum, då han hade varit med o sagt hej då till Max o Filip. Så nu har han (fröken) o jag start en "vimsiga"klubben!

1 kommentar:

MADELEINE sa...

Är så ledsen att jag inte jobbade idag... hinner liksom inte säga hej då.. :-( DU ska veta att jag är jätteglad för din skull att du fått jobb i ditt älskade Gotland!! Hoppas karln kan flytta efter snart oxå. Förstår att det måste bli massa sex ikväll, hehe :-)
Har varit jättkul att jobba med dig bruden, vi kommer att sakna dig!!!