söndag 28 september 2008

Klintemarknad

Då har man för första gången gått på Klintemarknad som klintebo. Men helt ärligt blev jag nog lite besviken. Det var inte alls så mycket som jag minns att det skulle vara, eller är det så att man blivit äldre o därmed ser inte saker o ting så stort ut längre?
Max började direkt på morgonen o ville till tivolit, på en halvtimme var 400 spänn brände. Sjukt o vansinne. Men fatta att en karusell kostar 30: - o till det blir det en massa lotter o annat krafs.
Sedan kom mamma o Örjan o Marianne, då gick vi en liten sväng med dem o gjorde av med mer pengar, sedan kom min min pappa, som tack o lov tag hand om Max så han fick vara mer på tivolit. Jag åker nämligen ingenting, medan min far då är helt tvärtemot mej o älskar åka karuseller o gärna tar med sig barnen för att kunna få åka utan att skämmas.
Kvällen avslutades med fest hemma hos oss. Shit vilket party det blev då, o shit vad alla har varit sjuka idag. Men tack o lov så försvann min baksjuka efter 3 timmar vaken tid med barnen.


I dag har Jeppe åkt tillbaka till Stockholm för att jobba igen. Suck. Det är så trist o jag blir så ledsen när han ska åka. Han blir oxå ledsen o Max grinar han med. Det är en väldigt jobbig situationen vi är i just nu, men förhoppningsvis så håller den väl inte i sig alltför länge. Det som var jobbigt idag var att vi inte vet när vi får ses nästa gång. Men kanske om ett par veckor.

Nu ska jag ut o leka med Max.
Får se när det blir blogg nästa gång, då jag fortfarande inte har någon dator... *flirt flirt big brother*

KRAM

2 kommentarer:

sarah sa...

Det är så himla dyrt på sådanan tivolin... Men vad gör man inte för lyckliga sm åbarn? ;)

MADELEINE sa...

Ojoj, förstår inte hur ni klarar av distansen!!
Hur går det där nere nu då? Känns d rätt??
Jobbet är som vanligt.. lr nu har man ju tvingats vara hemma med äckel blåsor.. får inte komma tillbax förrän alla torkat ut. Å nu är Lillan sjuk oxå, feber.. :-( Det är kul nästan jämt..
Jo, du har väl spanat in wbshopen ;-)
KRAM KRAM