tisdag 23 september 2008

Lonely

Sitter nu i kåken ensam. Eller ja, helt ensam är jag ju inte. Barnen sover o katt fan busar (kattfan nu, för han sket på vår matta som jag just tvättat) Det är helt tyst. Det är så tyst så Max har lite svårt att somna på kvällarna. Man är liksom inte van med den här tystnaden.
I dag har jag varit med Max på fritis o kollat lite. De hade verkstad i dag. I dag fick de träna på att trycka med schabloner på papper, nästa vecka ska de trycka på tyg. Förra veckan målade de på glas. Var kul o se lite.
Skolan ser ut som den gjorde på min tid fast lite skabbigare. Det är högtid o fräscha upp den lite. Men det kanske kommer, de ska iaf fräscha upp skolgården, men det vågar jag inte säga till Max eftersom han älskar den som den är.

I dag har Meya varit helt själv på dagis, det var inga problem vid lämningen. Skönt det.
Vad har annars hänt i dag då? Jo, jag har ju varit så duktig o krattat ihop all fallfrukt. Jag hade ingen räfsa, så jag gick in till grannen o lånade hans. Skönt, nu är alla äckliga äpplen o päron väck. Men det lär väl komma mer. Måste köpa en egen räfsa.

I morgon kommer vår soptunna!!! TJOHO!! Äntligen kan man börja kasta sopor. Men jag ska inte klaga, på 1½v har jag fått ihop 3 påsar med sopor. Annat var det i lägenheten, då fick man 3 soppåsar dag. Men nu sorterar vi. Säkert jättebra o göra det, men det var ju så skönt o bekvämt förut :-)

Nu ska jag ta ett glas rö´tjut o sätta mej i soffan...

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som ni stortrivs trotts tystnaden (och avsaknaden av Jeppe). Vet inte när jag dyker upp på ön nästa gång men jag lär höra av mig för jag vill se hur ni har det...
Kram.
-Mari-