måndag 9 mars 2009

Så rätt!!

Var ju i stan i dag handlade lite. Förutom mat, blev det några syrsor till Hubbe o larver, samt skor till Max o Meya. Passade även på att hälsa på hos ett par vänner. Alltid o kul o träffas lite när man får lite egen tid över. Fika hos dem, sen kinamat på restaurang o sen snabbkaffe hos dem igen. Passade även på att norpa med mej lite kläder hem från Jossan. Ska ju på fest den 28, o mina egna kläder är uttjatade. Men nu har jag så jag kan hänga i baren! För dansgolvet lär det inte bli! Säger jag nu ja, men med alkohol i kroppen så kommer jag nog tyvärr shejka på det där dansgolvet med. :-s
Åkte till skokanon för att fixa skor till barnen. Hittade shyssta skor till Max som han kan ha på gympan. (Även han vart super glad o nöjd över skorna *pust*) o hittade super söta skor till Meya. Som jag sagt förut så är hon ju Askungen i egen hög person. Hon är henne o lever för henne. Så vad kunde då inte passa bättre än ett par rosa skor med glitter o paljetter o en bild med askungen på!? Hon blev så glad att hon tog på sig dem direkt i bilen när jag hämtat henne på dagis. Hon vägrar ta av sig dom o liggar alltså nu o sover i dom!



Askungen skon

Bildbeviset på att hon sover i skorna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara säga WOW. Men oj såå fina. Bara dom inte växer fast. Mummas lilla Askunge!

Unknown sa...

Olivia har exakt likadana (fast köpta ifjol)! Men jag kan säga att jag inte köpte dem frivilligt... Hon tjatade ihjäl mig! ;-)