onsdag 18 mars 2009

Vab o vårkänslor

Igår hade Meya feber. Det innebar 2 vab dagar för mej. Such. Jag är inte så bra på vab. En dag är ok, men 2 är en för mycket. Jag blir uttråkad. Speciellt när det som i dag har varit en feber fri o pigg tjej. Men det löste vi med att åka o hämta mormor för att sedan göra av med lite pengar. Meya fick ett par skor(!), sandleksaker, en potta o en prinsessa affisch. Max fick en drakaffisch, stor lysande skelett att hänga på väggen, en gunga o ett boccia. Hubbe fick ett sörre bad, en grön växt till o färska syrsor o larver. Jag o Zorro fick inget.

Det strålande vädret fick en på riktigt gott humör, vilket innbar att grillen åkte fram o några mumsiga grillbitar. Gud så gott det är med grillat! O till det blev det givetvis 2 glas vin!

O så lite bilder:

Max. Så otroligt nykär att han inte vet vart han ska till vägen. Igår fick han sin första "riktiga" flickvän o de är såå kära. Helt underbart o mysigt att höra på honom o hans resonemang om kärleken. Själv är jag supernöjd med att få Elin som svärdotter (Jo då, de ska gifta sig). Elin med änglahåret!
Meya. Badrummet är nästan klart, men det saknas fortfarande ett badkar. Men det löste vi genom att leta fram en liten badbassäng från källaren. Vips så kunde hon få bada i badrummet!

Zorro. Vår fina lata katt. Sover han inte, så äter han. Om vi inte slängt ut honom. Men i dag gick han faktiskt ut frivilligt. Kanske var det solen som lockade. Eller en flicka?;-)


Hubbe. Nöjd o glad sitter han på sin gren o vilar efter att ha badat i sin nya stora pool!1 kommentar:

mimmimus sa...

Oj vad alla i familjen verkar nöjda. Visst är det underbart med våren? Första grillningen( tack), förälskelsens tid, katterna jamar, o badet om än innomhus! Mmmmm, en försmak till sommaren! Tralalalaaaa