söndag 22 mars 2009

Manifestation och målning

Igår var jag, Meya o mamma i Visby o deltog i en manifestation ang nedskärningarna i barnomsorgen. Det var stort. Det var riktigt grymt! 1300 pers var med o tågade för att visa sin protest mot nedskärningarna. Man räknar med att det blir flera människor som kommer vara med den 19/4 när mötet med politikerna är. Har aldrig varit med om något så här stort. Men det är klart, när det ska sparas in på barnen, då vaknar många o reser sig. Själv anser jag att om man har haft, har eller planerar att få in barn i omsorgen, eller om man har nära vänner o anhöriga som har barn på dagis, skola, fritids så ska man ställa sig upp o visa sin protest! Tack mamma för att du var med! *puss* Det är inte rätt eller schysst att spara in på barnen när det är dem som är vår framtid. Vågar man ens tänka på hur det kan sluta om de inte får rätt start i livet? Det är ju trots allt så (även i mitt fall) att många av barnen tillbringar mer tid på dagis/skola/fritids än vad hemma. Nämnde jag att Östnytt filmade men, Meya o mamma när vi kom gåendes?

Det var det.
Idag har jag jobbat. Det har även Örjan gjort. Hihi. Han har fått måla om i min hall medan jag jobbat. Det behövdes (säg det rum i huset som inte behöver en uppsnyggning? Badrummet o mitt sovrum..) Nu har iaf entrehallen fått sig en ny färg. Den har gått från inrökt gulfärgat till grå nyans (tindra hette färgen) Jag är jätte nöjd! Tack Örjan!! Väntar nu bara på att gardinerna ska komma som jag skickat efter. Kommer bli så fint! (Har försökt ladda upp en bild så ni skulle få se, men nu efter 4e försöket ger jag sa*an i det. Ni får komma på fika så ska ni få se!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

JAg hoppas du har tid med mig så jag kan få se det när jag kommer till ön nu i veckan (onsdag e.m.). Jag vill föresten se hela huset...
-Mari-

Anonym sa...

Intygar att det blev ett lyft för hallen, o ännu finare med nya gardiner o en fönsterbelysning!!