söndag 8 mars 2009

Äntligen måndag!

Vad skönt det är måndag! Iaf efter att ha jobbat fredag-söndag o är ledig måndag! Så nice!
Helgen har varit super. Lugnt o softbart på jobbet, o hemma har det hänt saker. Tvätten har kommit i fatt, uteplatsen har röjts undan från allt renoveringsskit, braskaminen har kommit på plats, (jag brassar för fullt nu) vi har fått duscha(hos mamma, men ändå), en flaska vin har tagit slut (mycket trevligt) , vardagsrummet har ommöblerats o lampor har kommit på plats. Om ni bara visste vad skönt det känns att komma i fatt med saker o ting. Men det hade inte gått utan mor o Örjan. Tack! Ni är underbara!

Så nu sitter jag här i soffan o myser framför braskaminen i lugnet. Barnen sover. Hubbe sover. Zorro sover - på mej. Funderar på vad som ska göras i morgon. Måste till stan o storhandla på Willys, till skokanonen o köpa skor till mej, Max o Meya. Jag o Max måste ha ha inneskor o Meya måste ha ett par ute skor. Sen måste jag hitta nåt snyggt o ha på fest. O så måste jag ha en vedkorg. Hihi. Varför är det så sjukt kul o shoppa? I LOVE IT!

1 kommentar:

mimmimus sa...

Ja det har hänt lite i helgen. Kuligt värre. Mysigt med kaminen, härligt med ett ( 2 ) glas vin, och framför allt mysigt sällskap. Ja stackars dej, förstår att du behöver inneskor....eller inte. Till vad? Kallas det inte tofflor då? Okey, jag förstår, du ska fylla på skoförrådet! Ska bli kul o se vad du kommer hem med. Vårskor, vårstövletter, gympaskor, pisstassar? Ja när det gäller dej o skor så vet man inte så noga. Glöm nu inte att barnens skor!! - Tror jag är glad att jag stannade hemma. Shoppingrundor med dej kan bli liiiite tröttande. Ha en kul dag!