söndag 19 april 2009

En vecka med Jeppe

Så har nu denna vecka gått. En vecka med Jeppe. Har varit så jädra nice o ha honom hemma. Det spelar ingen roll att jag har jobbat, bara vetskapen att han går där hem o pular o ordnar o tar barnen är underbart. Men nu är det slut med det för några veckor framåt, nu får vi se när han kommer nästa gång, förhoppningsvis om 3v!
Vi har iaf ätit och druckit gott, sett film, åkt motorcykel, umgåtts med vänner o familj, fixat i trädgården, bråkat med barnen o lekt med barnen. Med andra ord, levt som en "vanlig" familj. Trevligt!
En av dagarna fick Jeppe för sig att han skulle ta ner flaggstången o måla upp den. Låter ju bra, men nu ligger den där på marken o väntar på att målad. Vi får väl se hur lång tid det tar att slutföra det projektet. Med tanke på att han inte är här så ofta.....

Förbereder för att ta ner den
Slipning pågår

Japp, vi lyckades med att få den lite böjd när den föll. Men efter att Jeppe o pappa "lekt" med den o gungat "gungbräda" så vart det bra!
1 kommentar:

mimmimus sa...

Jojo, dessa herrar skulle jag vilja se gunga gungbräda! Jag kan måla den polkagrisrandig! Åsså en fräck grännakärring i toppen! Åhhhhh va roligt :-D