måndag 23 juni 2008

Uppsagd

I dag sa jag upp mej från jobbet. Skön o ganska ball känla. Jag har ju aldrig sagt upp mej förr.
"Jag är glad för din skull, men jag tycker det är trist o det är en stor förlust för Rosengården" Det var chefens kommentar. Min kommentar var "Ja, jag vet" Hahaha.. Självsäker? Vem? Jag? Mnja, jo lite kanske. Hahaha. Sista arbetsdagen blir 12/9. Lite ledsamt är det ju förstås. Jag kommer sakna många av pensionärerna o godtrogen som jag är så undrar jag nu vem som ska krama dem godmorgon/godnatt? Vem kommer smuggla godis till våra diabetiker? O vem ser till att whiskyförrådet fylls på? Vem kommer rycka näshåret som sticker ut eller pillra bort öronvaxet innan det blir aktuellt med revaxör? Ah, det klarar nog mina arbetskollegor av.......kanske... O vem ska säga åt personalen o gå en svenska kurs innan de yttrar sig? Nej, det är inte så illa som det låter, de kommer att ha det bra utan mej med.

Måste planera för en stor avskedsfest innan vi flyttar. Man har ju fått en hel del polare som man kommer sakna. Hmmm... undar hur många av dem som har sagt att de ska hälsa på verkligen kommer att hälsa på? I slutändan brukar det ju tyvärr bli så att saker o ting rinner ut i sanden. Men visst vore det kul om några kom o kanske semestra eller nåt hos mej..
Räknar kallt med besök från mina 08 vänner, så det blir absolut ett hus med gäststuga på gården!

Nu ska jag sortera alla mina papper o sätta in i pärmen. I morgon är jag ledig. Ska bli skönt. Ska först på utvecklingssaamtal för Meya, sedan plocka upp en brudklänning (tyvärr inte till mej ;-)) o sedan kanske shoppa lite grajs på rusta o fixa lite flyttkartonger.

Ha det bäst!!

4 kommentarer:

MADELEINE sa...

Fasiken, vad skönt. :-) Kommer oxå att sakna dig.. fast, man vet ju aldrig hur länge jag blir kvar heller..
Hoppas dom inte läser bloggen bara.. hehe. :-o :-o

Jag ska starta en webshop nu i sommar, barnkläder såklart!! Sen blir d butik till hösten om allt går som d ska..!!

Ha en bra ledig dag imorrn, kanske syns onsdag då om du jobbar ;-)
KRAM KRAM

Caroline sa...

Hej!
AHa, så ni flyttar dit, va kul!
Kneippbyn blir det, vi har varit där en gång tidigare. Då kolalde vi också in lummelundagrottorna, vikingastället o några raukar.. Jag läste om Boda Borg på nåt ställe, har du varit där? Det ska finnas nåt suuupermysigt badställe också, tror det hette blå lagunen, vet du vad et är? Många frågor blir det ;) Vi har bil så vi kan ta oss överallt om du har nåt bra tips! /Caroline

Caroline sa...

TACK!!!! Ska spana in länkarna så fort jag lämnat barnen på dagis :)

mammsen sa...

Ja, tänk att den dagen kom. Nu har ni massor i huvudet kan jag tro! Jag med ;-)