söndag 29 juni 2008

Idag

Idag har vi gjort både nytta o haft nöje.
Vi började i morse med att rensa ur våra garderober. Vi slängde bort ett X antal kassar med kläder. Vi slängde sånt som vi inte använt på länge, sånt som hade en fläck o sånt som är så typiskt för "men den kan jag ha när jag tvättar bilen" plagg. Jag rensade även klädkammaren från vinterkläder o skor. En Ikeapåse med kläder som ska sparas till nästa vinter, men en hel jävla massa som är för litet till våra barn o vi kan bara inte behålla det. Men det är fina bra jackor o overaller, så jag har inte hjärta i mej att kasta det. Så först tänkte vi att vi åker till stadsmissionen med det. Men shit, även om man önskar att man kunde vara så seriös o duktig o hjälpa folk i nöjd, så är man (vi iaf) alldeles för bekväma för det. Så inga kläder till missionen. Men så kom jag på att typ Unicef eller nåt annat har en grön container eller vad det är där man kan slänga ner kläder o dyl. nere vid vårat centrum. Dit ska vi gå med kläderna! Men inte hände det i dag... O troligtvis kommer det inte hända i morgon heller. Bekvämma familjen. Tyvärr kommer det sluta med att det åker till återvinningsstationen med allt annat skräp. Men jag ska försöka motarbeta det...

På eftermiddagen bar det av till lådbilslandet i Nykvarn. (www.ladbilslandet.se) Det var helt suveränt! Ungarna hade skit kul. Max körde en massa olika motordrivna lådbilar o Meya rände runt på lekplatsen o var överlycklig över alla rutschkanor. När vi åkte hem fick Max sitt lådbilskörkort! Hans först körkort *stolt* hihi..
Rekomenderar det varmt. Det är verkligen ett bra ställe o dra till om man har lång tråkigt hemma. Bara o ta med sig lita saft o kaffe, om man inte vill köpa där. Allt var till humana priser.

Har även i helgen varit på jakt efter en cykel till Max. Vi har ringt på 6 annonser. O tror ni inte att alla 6 hade sålt sina cyklar men inte brytt sig om att ta bort annonsen. Idioter. Följden av detta blev då att Max blev sur o ledsen o gav upp att leta cykel. Så nu bojkottar vi blocket o köper en cykel på toys r us!

I morgon ska Max ta hål i örat! han har tjatat o tjatat i en evighet om det. Av mej får han, men hans pappa säger nej. Men så kom Max på det geniala: Om Jeppe inte slutat röka till den sista juni så får han ta hål i örat! Jeppe gick med på överenskommelsen ihopp om att han skulle klara av att sluta, men icke, så i morgon får Max äntligen sitt hål!

Nedräkning till semestern på börjad: 19 dagar kvar

1 kommentar:

mammsen sa...

Ojoj, vad ni har hunnit med mycket idag. Duktigt att rensa ur allt onödigt. Själva har vi också varit duktiga!! Hmmm jaaa....hur duktigt det nu är att vräka isig jordgubbstårta, kakor, o annat smått o gott! Men barnkalas ÄR barnkalas! Så det så!!!! Och GOTT var det!