lördag 21 juni 2008

Glad midsommar

Hoppas ni alla får en rolig midsommar!

Själv jobbar jag då hela helgen, fredag-måndag. Kul! NEj, men det ger väl kanske lite mer pengar i kassan. Knappt nämnvärt, men dock.

Igår var det en sån där dag på jobbet då jag bara blev arg o bannade detta privata företag. Varför? Jo, för att de snålar så jävla mycket o inte nog med de, de ljuger oxå för personalen, antagligen för att slippa konflikter. Men det drabbar pensionärerna i slutändan.
Det som hände är då att jag hade beställt hem lite gott till helgen, det är ju trots allt midsommar, så lite jordgubbar, melon, glass o lite citronmeliss för att kunna garnera snyggt. Detta strök idioterna från listan innan den faxade, sa inget till oss, så nu har vi en helg utan efterrätt o gott gott. Kul midsommar! Pensionärerna undrade även om de själva skulle köpa nubben till sillen. Chefernas högra hand säger att huset bjuder på det. SKIT SNACK! De hade inte köpt sprit o hade inte tänkt göra det heller. Pensionärerna blev alltså av med sin nubbe. Men ojoj, gissa vad jag ska bråka med henne på måndag! Sen blir det uppsägning! Sköööööööönt!

Nu ska jag jobba! KRAM

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fy o usch!! Men de hamnar väl i samma situation om några år, utan något extra på midsommar. Man får hoppas att den nya generationen tänker till med hjärtat!

Caroline med Tim o Minea sa...

Skönt att du ska säga upp dej! Stackars pensionärerna, hoppas dom hade det trevligt i alla fall! :)
/Caroline

sarah sa...

Nej fyyyyy så lumpet av dem!