tisdag 6 maj 2008

Sjuka barn

Jahapp, då käkar Meya penicillin igen då. Max ville de inte ge en 3e omgång, så de har tagit odling på honom (näsa och hals), svar på det får vi på torsdag, förhoppningsvis.
Han har nu varit hemma en enda dag och han klättrar redan på väggen. Hur ska detta gå? Han ska roas från det att han vaknar till det att han går o lägger sig. Rummet är fullt med leksaker, men de är tydligen tråkiga o värdelösa, alltså kan de lika gärna kastas. Så det är inte med glädje som jag har honom hemma i veckan. Varför kan han inte bara lägga sig ner och vara sjuk? NÄr han ändå är sjuk!
Meya går mest o lallar omkring, ögonen rinner, näsan likaså, halsen gör antagligen skit ont, för hon äter inget, dricker knappt något.

Nä, nu har jag faktiskt ingen lust att vabba! :-/

2 kommentarer:

mammsen sa...

Hej o hå..baka, pyssla, rita, ja hitt på någe! Gör ett akvarium till Max av en kartong, klistar fiskar i en tråd som hänger ner från taket, måla fiskarna i färglada färger! Måla kartongen blå på insidan!! Puss o kram. 3 dagar kvar!

Ida sa...

Jo men det var ju en superbra idé Mumma!Då kan han ju hjälpa till och då bli väldigt sysselsatt! Jag har verkligen noll fantasi just nu, men när jag kommer på något så hojtar jag till! Puss o kram!