lördag 31 maj 2008

Reese Witherspoon

Jaha så har man då överlevt gårdagens personalfest. Alla var glada. Alla var fulla. Någon kanske mer än vissa andra, så för att vi skulle få äta någonstans så fick han vara snälla o lämna oss. Hahaha..

O shit säger jag bara. Jag sjöng karaoke!! Oftast med någon men tyvärr gjorde jag det själv med. :-S Tror ni inte att någon ringer min mamma o säger att hon ska höra när hennes dotter skrålar?! Stackars mamma! Förlåt.... Det vart ju då oxå en hel del dansande. Det är ju sååå kul o sjunga o dansa till trubadurer. Hur som, karln börjar sjunga nån countrylåt o jag tror ju då, förstås att jag är kung på sån där konstig western dans, så jag börjar förstås att dansa något av dess slag. Antagligen tyckte en annan karl att det var bra, så han kom o dansade så där med mej. (Shit, jag vet ju inte ens vad dansen heter, hur fan kan jag då ens försöka dansa?) Men ok, lite applåder fick vi o senare på kvällen ville folket att vi skulle göra om det. Tack o lov ville inte trubaduren det.


Sen blev det stora diskussioner om att jag är såååååå lik Reese Wihterspoon. Jag visste inte vem människan, men nu vet jag. O inte är jag lik henne! Men de sa att jag var det igår, så ok, hon ser bra ut, jag kan väl vara likt henne om de vill det. Hahaha... Men seriöst? Vart är vi lika?


När vi skulle åka hem ville inte vår chaufför att jag skulle åka med i bilen med de andra. Han tyckte att han skulle köra hem dem, byta bil o komma o hämta mej sen. Öhhhhhh. Skulle inte tro det va! Så, jag tog helt enkelt Taxi, jag fick (o de andra) nämligen en känsla av att man skulle riskera bli våldtagen av jätte neger i en Bmw annars...


Kl. 2 idag blev jag människa, tog barnen o drog till en liten mraknad o sedan ner till Parken, för att avsluta kvällen med att grilla korv! MYYYYS!!

3 kommentarer:

MADELEINE sa...

GRATTIS..!!!

Du vann 2:a priset på min tävling med vinster från Intimprylar ;-)

Du får maila mig dina adressuppgifter..!!

muppsan@live.se

GRATTIS igen ;-)

mammsen sa...

Jaha, ja har inte kvicknat till än. Som vanligt blev jag hemkörd av min snälla arbetskamrater!! - Lite lika är ni, munnen o ögonen. Puss!

Ida sa...

Tur att ni har införskaffat er en grill så ni kan grilla ofta! ;) Saknar er!! Puss