söndag 4 maj 2008

Fel tidszon!

Hahaha... Fick nu se att jag har haft stilla havstidszon, vilket innebär att de tidigare inläggen har helt fel tidsuppfattning eller hur attan man ska förklara. Inlägget tex om att jag var på dåligt humör skrev jag i morse typ kl. 7. Jaja pettitesser! (Hoppas jag nu lyckats rätta till det)

Dagen blev bättre på jobbet trots allt. Allt flöt på bra. Jag fixade lite go´söndags efterrätt och sedan bakade jag en rulltårta med grädde till em kaffet.
Har suttit och sökt en hel del jobb, får se om det blir något napp. Börjar kännas riktigt ruttet och jobba som vårdbiträde när man är undersköterska. Håller fingrar och tår på att någon vågar ge mej en chans. Sen vart i Sverige jag sökt, det vet man aldrig! ;-)

I kväll är det sanningens ögonblick på 5:an. Det måste jag bara se. Jag o Jeppe brukar titta o så svarar vi på samma frågor kuligt! Men helt ärligt, hur fan kan man ställa upp? Eller å andra sidan, jag har fått för mej att jag inte har några lik i mitt täcke, så jag skulle kunna ställa upp. Men väl där, så rotar de nog fram ett o annat lik. Jag skulle iaf förbuda Jeppe o ställa upp, nog för att jag känner hans lik, men resten av Sverige beöver ju inte få göra det med! hehehe

Idag åkte Ida hem. Tråkigt!!! Nu var man lonely igen. Men bara ett par dagar, för sen kommer mammsen med gubbe och hund upp. Ska bli så roligt. Ett par dar. Sen är man lonely igen.

Aouch, shit fan. Jag måste ju deklarera. Vi får höras!

Puss *rusar*

4 kommentarer:

MADELEINE sa...

Hej babe..!! Haft d bra i helgen.?
Hittat till din nya blogg ;-)
Fin fin..!!!

Vad är d du säger, inte ska du väl sluta jobba..?? Dumheter..!!! :-o

Hur jobbar du i veckan då??
Jag jobbar mån-fre, ledig onsdag bara.. skulle ha jobbat helgen men har ju tagit semester då eftersom jag fyller år.. Då blir d PARTY..!! :-D Hihi..!!

Ses imorrn kanske?

KRAM KRAM

Anonym sa...

Jo jag skulle ha stannat vid er. Här är det ensamt. Saknar er redan! Puss

MADELEINE sa...

Ja, visst är d så. Hoppas på att den inte är elakartad. Det vet dom inte förrän efter op som jag fattat det. Väntar bara att få komma in... Så kommer att bli sjukskriven nån vecka då d blir.. Passande då man typ nyss börjat jobba.. :-o Fast pratat med M om d och det verkade inte vara nån fara.. men vad ska dom annars säga??
Vet att man inte ska tänka på jobbet men blir ju så..
Tack för omtanken..!!!

Hoppas på att kunna jobba imorrn.. sitter uppe än så länge med lillan som är dålig i magen. Ska testa ditt tips imorgon..!! *tack*
Har barnvakt så att jag kan jobba men blir jag uppe i natt så orkar jag inte gå och jobba ju...

Men är inställd på att komma och jobba med dig..!! :-)

Kram ch godnatt..!!

Anonym sa...

Ja nu kommer familjen skräll!! Ta betäckning för om 4 dagar är lugnet slut!! Iallafall över helgen! Tjohoooo