lördag 14 februari 2009

Alla hjärtansdag

Började dagen med en lätt huvudvärk hemma hos mamma. Jo, vi lyckades klämma i oss en BIB. Mycket trevligt då, mindre trevligt i morse. Men 2 magnecyl löste problemet :-)
Runt 10tiden åkte vi hem. Började städa o fixa lite. Var ett otroligt vackert väder. Men tyvärr är det ju så att med det vackra vädret får man ju se hur skitigt man har det inne o framförallt hur skitiga fönstrena är. Så jag har dammat, dammsugit o moppat golven. (Fönstrena får vänta så snällt på att Jeppe kommer hem)
Sedan kom Max kompis över o vi drog till pulkabacken. Hur kul som helst!! Senare på em blev det bara mys. En vända till affären för att köpa godis var vi förstås.

Nu sitter jag här som en ensam liten alkis o pimplar i mej en folköl o längtar efter Jeppe. Saknar honom såååå mycket. Men vad hjälper det? Inte mycket. Jag får fortsätta sakna o hoppas på att detta år blir ett bra år för oss. Men det ser ju mörkt ut. Folk blir varslade i sätllet för anställda
:-(
I morgon vet i attan vad vi ska göra. Blir det skit väder kanske man kan baka bullar. O blir det nice väder så blir det vog pulkabacken igen...


Ps1: GRATTIS IDA!!!
Ps2: Jag orkar inte lägga ut bilder nu på badrummet. så det får bli i morgon..

1 kommentar:

mimmimus sa...

Hehe, men du....Örjan tog faktiskt TVÅ glas ur BIB:en!!! Resten gick lätt ner i våra strupar, kul då, men inte lika kul på morgonen, men det gick fort över. Det vi gör, gör vi ordentligt!!!