söndag 14 december 2008

10 dagar kvar

Ja ni, 10 dagar kvar till jul. Det kan man inte tro. I dag vid 15.30 åkte jag o barnen ner till Björkhaga camping för en promenad vid havet. Det hade börjat skymmat lite, men det var jätte mysigt o gå där längs med stranden o ut på bryggan för att kasta lite sten o plocka lite pinnar. Då kunde man inte tro att det är så nära till jul. Det kunde lika bra ha varit en sen kall sommar kväll. Havet låg alldeles stilla, svanarna flöt omkring o himmeln var så där vackert röd/orange/gul, o man såg karlsöarna skymma längre bort. O som grädde på moset stod det även ett kärlekspar o kuckelidurade vid vassen.
Vi bara njöt. Halvtimmen senare var det mörkt ute. Max klättrade i nåt träd så man knappt såg honom. Meya kröp upp i min famn o bara gosade. Bara Jeppe som fattades hos oss....Sedan åkte vi hem o julpysslade, men julkänslan var som bortblåst o är det fortfarande. Jag vill ha tillbaka all snö som vi hade några veckor. Det var mys pys, även om det var fruktansvärt jobbigt o jobba i hemtjänsten, med tanke på att man då bor i bilen mer eller mindre.

Hoppas ni alla har haft enbra luciahelg!

3 kommentarer:

mimmimus sa...

Åhhh, vad det lät underbart. Ja den västra sidan av ön är helt underbar. Jo visst vill man ha snö för att få den där riktiga julkänslan, men du ska se att julaftonsmorgon kommer det ett sådant där stilla fint snöfall. Och det bästa av allt är ju att Jeppe kommer, vi har varandra, äta gott o bara umgås. Och så kommer ju tomten...hihi. DÅ är det JUL!

Dani sa...

Vad härligt det låter =) Hoppas Jeppe kommer ner till er snart!!! Saknar dig!

Puss & kram
Dani

Åsa o Manfred sa...

Hej Emma & Co.
Nu är det mindre än 10dagar kvar, så fram med gröten och mandeln.
Vi önskar er alla en riktig fin och mysig jul och framför allt ett GOTT NYTT ÅR!
Puss o kram från oss i småland,
Åsa, Manfred och alla fyrbenta.