måndag 10 november 2008

Överraskning

Igår blev vi glatt överraskade.
Dagen började med att jag gick i väg o jobbade, 7.30 - 16. Mamma o Örjan var hemma med barnen.
När dagen äntligen tar slut, hoppar jag upp på min cykel o hojjar hem. Väl hemma går jag upp får vår trapp o kikar in i köket. Jag trodde inte mina ögon. Jag stod säkert en halv minut o blängde innan jag äntligen fattade att JEPPE satt i gungstolen i vårat kök! Då rusade jag in o kastade mej i hans famn. Vad annars?! Efter 5v kom han äntligen hem. Utan att säga något. Shit vad glad jag var att se honom. Hela veckan ska han vara med oss. Max o Meya släppte honom inte en sekund i går kväll. Det var bara pappa för hela slanten. Max hade blivit tårögd när han fick se Jeppe o Meya hade som jag, inte riktigt fattat först att pappa stod i hallen, men sen så blev det kramar o pussar o hon höll honom i handen hela kvällen i stort sett.
Så med andra ord så kommer vi inte upp till stockholm denna helg. Vi får skjuta fram det, ska kolla i almanckan när jag kan åka.

I dag var en besiktningsman här o besikta huset. Det mesta var bra o det som inte var bra, det visste vi redan. Förutom en sak. Källar trappan måste så fort som möjligt rivas bort. Hela trappan är angripen av trämask. Inte så kul när man bor i ett trähus. Så det får vi ta o fixa till nu snart. Badrummet är inte godkännt. Någon som är förvånad? Nä, men det visste vi ju. Det ska ju oxå rivas o göras om på nytt.

Var imorse hos doktoren. Har lite lågt blodtryck, därav lätt att få blodtrycksfall o så ett stressande på liv det är inte bra. Men de tog en del prover med, så vi får se om de visar något....

3 kommentarer:

lillasysteryster sa...

Gud vad roligt för er! Njut nu riktigt ordentligt :-D

MADELEINE sa...

Så romantiskt ;-)

sarah sa...

:) Underbart! Have fun ;)