fredag 7 november 2008

Jahapp

Förra lördagen var jag på 30 års fest. Det var nog kul. Tyvärr slöt den lite väl tidigt för min del. Detaljerna går vi inte in på. ;-)
Hela veckan har det varit jobb. Onsdag kväll slutade lite väl drastiskt för mej dock. Tuppade nästan av inne hos en pensionär. Hann ta mej till en soffan o när det lugnat sig lite lyckades jag ringa efter hjälp. Sedan fick Örjan komma hem till tanto o hämta mej, o så hade jag jobbat färdigt för den kvällen. På måndag bör det av till farbror doktorn som ska ta lite prover o kolla vad som är fel. Själv tror jag bara att jag behöver stressa ner lite, men kan oxå vara järnbrist. Äsch, vi får se vad det är.

Ikväll ska det drickas vin o ätas räksmörgås o så spelas buzz. Kul. Skönt o avslappande.
I omrgon ska Max till den där jädrans ridskolan igen. Denna gång får ÖRjan följa med. Jag följer oxå med, men håller mej på säkert avstånd från de där stora djuren.

Nästa vecka åker vi upp till Jeppe. Ska bli sååå skönt o roligt o träffa honom. Nu är det 5v sen sist. Fan va jobbigt det är. Men nu äntligen ska vi ses!! På fredan ska jag nog hälsa på gamla jobbet o Max gamla skola, på lördag ska vi SHOPPA!!! Hihi. O så ska jag ta med våran kameran hem så jag kan lägga upp lite bilder till er.

Med barnen är allt bra. Meya har tillfälligt lämnat Pippi o gått över till Emil o Max kämpar på med tjejerna som jagar honom.

Ha en super super bra helg! KRAM

2 kommentarer:

Anonym sa...

åhh tänk om vi skulle hinna ses en pytte snabbis också.. *hoppas*
Hur länge blir ni här?

Int skrämmas så där med att tuppa av. Hur mår du nu?

Kram!

Anonym sa...

Hihi..lurade blev vi alla idag. Men mycket glatt överraskade. Undrar om du fortfarande vill till Stockholm i helgen?