lördag 4 oktober 2008

Jobb o ridskola

Denna vecka har jag börjat jobba. Skönt o komma i gång. Visst är det skönt o gå hemma ett tag men sen blir man rastlös. 3v är alldeles för lång tid för mej, men nu så är jag igång. Har fått en bra start o jag tror att det kan komma o bli bra.

I dag har Max börjat på ridskola. O hör o häpna så älskar han det. Han vill verkligen fortsätta. Jag är överlycklig att han äntligen hittat något han vill göra. Så nu vet vi vad vi gör på lördag fm hädanefter. Det enda som är jobbigt är att jag är skraj för hästar. Önskar jag inte var det. De ser fina ut o jag tycker det ser härligt ut när folk rider. Jag skulle oxå vilja. Men tyvärr, det lär dröja, men kanske en vacker när tomten uppenbarar sig, så kanske jag med vågar. I dag slutade det dock med att jag gick gråtande ut från stallet o gick tillbaka när de tagit sig till ridhuset. Där stod jag på läktaren o tittade på Max på ett säkert avstånd. Kan bara säga tack till Anna som ställde upp o var med Max. Även om jag önskar att det var jag som hade gått där med honom. Nästa vecka blir det Örjan som får gå med honom, men jag ska komma över min rädsla för hästar o jag tänker följa med honom varje lördag(om jag inte jobbar) o peppa honom till att fortsätta.

Längtan efter Jeppe är stor. Tänker på honom jämt. Saknar honom varje dag. Önskar han får ett jobb på den här ön snart....

Nu ska vi åka o krama kissunge!

1 kommentar:

MADELEINE sa...

GRATTIS tjejen :-)