söndag 13 juli 2008

17 år?

Var på Ica i dag efter jobbet o handlat lite grajs till middagen. Väl framme vid kassan kommer jag på att jag ska köpa cigg till Jeppe. Jag plockar ner ett sånt där "kort" o frågar killen i kassan om detta är vanliga Marlboro.
"-Ja" svarade han.
"-va bra, då ska jag ha det med"
"- Har du leg?"
Innan han ens ställt färdigt frågan kände jag hur jag fick ett sånt där urtöntigt, mesigt leende på läpparna o jag bara tänkte, snälla Emma sluta smila så där. Men jag fick fan inte ner smajlet. Så med ett litet fnitter sa jag bara "ja visst" o står kvar med mitt smajl. Kände mej skit fånig o så jävla lycklig!!!! För första gången i mitt liv har jag, Emma, fått visa leg!!!! Det kändes helt underbart. Töntig lycklig var jag, ändå tills jag kom på att han uppenbarligen tyckte att jag såg ut att vara max 17år. Då var det inte lika kul längre. .... Eller jo lite. HIhihihii... En fet, sliten 2 barns morsa, på väg hem från jobbet o får visa leg! hahaha.. Killen gjorde min dag!!

En stor puss till killen på Ica på åsen! :-D


ps. jag smilar ännu....thihi

2 kommentarer:

sarah sa...

Jamen visst är det så härligt? Man känner sig som tonåring på nytt och åtmistonde mitt hopp om att inte ha blivit "gammal" lever än när man får höra sånt ;)

mammsen sa...

Ser ut som sjutton??? - Det har du ju aldrig gjort :-). Tjoho imorgon syns vi, om än så liten stund! Men jag får ta stora sorken med mej hem!! Hurrra!