söndag 5 juli 2009

Munken

Igår kväll var jag på munken. Om det var kul? Mnja, jo det var det väl egentligen, men så attans mycket med folk. Det är lite äckelpäckligt när man kommer på att vart du än går så får du andras svett avtorkad på dej. För inte var det väl dregglet när de fick se mej? Jo, kanske. O sen fattar jag inte hur munken är byggd, det är trappor upp o ner (tur det kanske) Gångar o rum överallt, med olika musikstilar. Men hallå, Hittar jag schysst musik o lämnar rummet en stund, så tro inte att jag hittar tillbaka o vips så är man ute o inte vet jag om jag är ute på markplan eller om det är typ på taket eller nåt. "Vi syns vid den o den baren då o då" Jaha jo men det är väl bra, hur kommer man dit då? Så då tänkte jag, att om jag går igenom alla barer så kommer jag ju rätt tillslut. Men hur vet jag om jag har gått igenom alla barer? Jag vet ju inte hur många de har. Kan det vara 4st? O jag säger då bara det, tack o lov för att jag fick gå in med min 2liter coca cola flaska (som inte innehöll cola, utan hembrygt vitt vin), för det hade inte varit kul o försöka betälla något i baren, folk trängdes likt robinsondeltagarna runt en kokt snigel!

Men liksom de felsta fester är det ju förfesten som är roligast, så även denna gång. Nu ska levern vila ett tag (det är väl 5dagar till nästa helg?:-P)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja gissa varför ja aldrig går dit...ha en förvirrad gammal kärring kommer ju bort där:)....5 dar till nästa helg?? Trodde de va helg varje dag i sommar e de inte de??...Kram på di...Tine

mimmimus sa...

Kom till oss på Nystrand, här är det helg varje kväll om man så vill! - Sommaren är kort, det mesta regnar bort.......så då är det att kura ihop sej, tända ljus, äta gott o dricka vin ;-)