måndag 13 juli 2009

Helgen

I helgen som varit har varit så lugtn o skön. Men jag kan ju inte säga att jag inte varit rastlös o stundvis uttråkad. I torsdags åkte Max till Stockholm till Jeppe. De skulle ha en liten far & son helg. Så det har bara varit jag o Meya hemma. Vi har haft så mysigt. Vi behövde nog ha en mor & dotter helg med. Det är så enkelt att bara ha ett barn. Bara en vilja att följa o bara en att säga till. :-) Fredan spenderade vi i Ronehamn med mamma o Örjan. Meya charmade Svempa riktigt bra, för hon kom hem med lite över 60.- Lördan var vi hemma o tog det lugnt. Det var då jag var uttråka/rastlös. Vilken jädra lång dag det var. Men som en räddande ängel, ringde Mari o bjöd över oss på middag. O det tackar manju inte nej till. Super god mat o trevligt sällskap. Senare på kvällen fick Meya för sig att hon skulle sova hos moffa. Passade mej kanon. Då kunde jag följa med Peter o vara chaufför åt folket som var på stångaspelen.
Men herre gud säger jag. Pinsamt lite folk på festplatsen, sjukt dåligt band o en hel del småttingar som försökte bli fulla på folkis. När jag kom, höjde jag medelåldern till 16 kanske. Nej, tycker absolut de ska sats på lite "vuxen"musik nästa år o så låta vuxna betala 50.- i inträde o småttingarna 80.-. Inte tvärtom om som det var i år. Då kanske man kan sålla lite o då kanske det kommer fler... Först spelade Palten, han hade tydligen varit bra, jag var inte där då. Men sen spelade Mistake. O tro mej, det var verkligen ett misstag o ha dem på sen. Sångaren tog i så att jag trodde han skulle spräcka stämbanden. Han hade garanterat ont i halsen dagen efter. O inte spelade de något som man kände igen, inget man kunde sjunga o dansa till. När till o med folket som var rejält på arslet tyckte att de var kassa, ja, då var de det!

Nu är iaf Max hemma. Kom med båten vid 3 i natt. Han sover så gott i min säng. Jag ska lämna Meya på dagis o så i väg o jobba. Måste väcka mamma o Elsa som sover i min stuga. De får vara hemma o mysa med Max i dag.

1 kommentar:

mimmimus sa...

Vi har haft det så mysigt! Badat i poolen o solat. Gott o få hem ungen igen :-)