söndag 18 januari 2009

ÄNTLIGEN!!!

Äntligen har jag fått min alldeles egna dator. F*n vad skönt det känns :-)

Erkänn, ni har saknat mej lite? Inte? Jo, liiiiiite iaf?!

Här är det bra. Jul o nyår har firats på sånt vis som det ska. Med nära o kära, god mat o dryck, paket o raketer. Super!

Förra helgen hade vi besök av Stefan. En resurslärare(heter det så) från hans gamla skola i Västertorp. Hur kul som helst. Med sig hade han teckningar från alla fd klasskompisar, o de hade alla skrivit små hälsningar till honom. Det är nästan så man skulle kunna flytta tillbaka efter att ha läst dom. Ena dagen skulle vi ut o kolla in raukarna förstås, men klockan vart så mycket, så vi hamnde Burgsvik på Folkeryds. Ett litet kondis som funnits hur länge som helst o där man verkligen får en känsla av att det är sockenbonas lilla skvaller hörna. Lördag kvällen gick åt att spöa honom i Buzz :-D eller ja, spelade Buzz gjorde vi iafFör övrigt är det fortfarande tusen järn i elden, mer info kommer när jag kommit lite närmare på vägen. Men oj vad jag längtar att få berätta. Spricker ju nästan!!!I kväll på jobbet åkte jag hem till en tant som bor typ mitt i ingenstans. Finns inga lampor, bara skog så det är verkligen becksvart där. När jag skulle gå därifrån så börjar hon prata om ett spöke kallas "Hajdes Källingen" o det mina vänner var inget för en super mörkrädd Emma att höra. Så med hjärtslag på 300 sprang jag till bilen, försökte förbrillt låsa upp den (det handlar om 2 knappar, där den ena låser o den andra låser upp)men hur mycket jag än försöker så trycker jag på samma jävla knapp hela tiden - lås knappen. Inser ganska snart att jag måste stanna upp, ta ett djupt andetag o sen trycka på rätt knapp. Hoppar in i bilen, låser om mej o kör järnet till ett upplyste samhälle. Sabla tanto o hålla på o berätta spökisar för mej....Passar på att lägga in lite bilder på mina fina barn!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj oj då.. en liten på väg kanske? väntar ännu på den där fikainbjuningen!! kram Jossan

mikaela sa...

Jaaaa jag har saknat ditt bloggande (och dig)

Kram

Madeleine sa...

Hej tjejen!! Hur är d ?? Hur går d med särbo tiden?? Och barnen, allt bra med dom?? KRAM

Anonym sa...

Ja mörkrädd har du alltid varit. Hon berättade det säkert för att jäklas med dig... Å inte fanns jag nära och kunde följa dig hem. hihi...
Vad söt eran kisse är. måste komma och få se honom live, och huset och er...
Men vet inte när nästa besök på ön blir av. kanske tidigast i slutet av mars när farmor fyller 90 år..

Tjingeling.
-Mari-