måndag 7 november 2011

Dag 1

Max fått börja på fritis igen. Känns väldigt bra. Hade inte den där stressen i mej när dagen började gå mot sitt slut. hade inte alls samma känsla om att gasa fort hem. O inte kom jag hem så sent som jag trodde att jag skulle göra, med tanke på att jag får köra 3 mil extra. 17,15 var vi hemma. helt ok. O ännu gladare blev jag när jag insåg att vi hade färdig köttfärssås i frysen att bara ta upp.
Max hade haft kul på fritis. Good :)

Renoveringen med hans rum står stilla för tillfället. Plast ska hem o sättas dit innan gipsskivorna o reglar kan få komma på plats. Får se när man kan hinna med en tur till staden. Eller kanske de har det på byn. Kan ju kolla. Kostar säkert skjortan. Men det kan ju jämna utsäg om man räknar på vad bensinen in till stan kostar.

Har rensat på Meyas rum i kväll. Hehe. Vi kallade det för att städa o hjälpte till. Vad hon inte visste var att en hel del grejer även hamnade i soporna. Hon älskar att klippa o klistra o speciellt att klippa ut vackra smycken från guldfynds bladet o så spara på dessa små lappar. Det är miljoner små urklipp som ligger precis överallt. Men inte nu längre ;)

Puss på er

1 kommentar:

Heidi inside out sa...

Hittade din blogg när jag letade runt. Synd att du inte skriver längre. Kul läsning tycker jag :)