måndag 14 september 2009

Städ

Är trött idag. Egentligen borde man gå på en promenad så man vaknar till lite. Hm.. så får det bli när Max räknat färdigt matten. I dag har vi varit i Garda i på ett jätte städ. Huset var på 250kvm o även om det inte var så mycket pinaler överallt, så var det mycket av allt annat. Avskyr flugskitar!! Hahaha. Men snart ska vi väl slippa det? Det enda positiva med skitarna är att verkligen syns att det är rent o snyggt efter. Inget ont som har nåt gott med sig. :-) Varje städjobb vi har ser man som ett gympass. Vettetusan om inte vårat städ ger mer än gymmet?
I morgon är det mer städ, men då är det tanto som ska ha o hon har en lägenhet på kanske 40kvm. Lite skillnad. Nej shittans vad trött jag vart. Nu får det bli en promenix. matteboken lär väl inte gå sin väg från Max?

1 kommentar:

mimmimus sa...

Lilla gumman, hoppas promenaden var lite uppiggande. Usch, du kommer att få förslitningar i nacke o armar som du håller på. Bättre du kommer hit o masserar min rygg, lyssnar på avslappande musik o efter det kan vi ta en wirre ;-)