måndag 26 oktober 2009

Dags att uppdatera

Jag skulle vilja säga att det är tomt i mitt huvud o att det är därför jag inte skrivit nåt kul här på länge. Men så är det inte. Snarare tvärtom. Jag har miljoner saker i mitt huvud om det nu räcker till. Mycket händer och har hänt, men inte allt vill man lägga ut här. O inte orkar jag att sitta o skriva heller. Sen är det nog så att det där med Facebook tar över mer o mer. Med korta meningar kan där sammanfatta ens dag o det är ganska bra så .
Men jag ska försöka bättre mej. Haha. o där har jag inte mer att skriva. Märkligt. Ska jag skriva om jobbet? Privatlivet? Eller allmänna funderingar? När jag sitter i bilen kan jag tänka på saker som jag sen vill skriva ner här. Men när jag sen väl sitter här så försvinner allt. jag kan skriva om min värk i armen jag har nu. Har ont i vänster arm. Inte hela, överarmen. I bland, eller nästan varje dag domnar handen bort. I kväll höll jag inte på att få upp locket på sylt burken. Knäppt. Men så är det. Sen kan jag skriva att det går med företaget. Fullt upp varje dag. Kul men väldigt krävande. I kväll har vi satt in en timmis för att jobba. Vad händer då? Jo, en tant med oro, ångest o stark hypokondri ringer Ulrika, vilket gjorde att vi inte ville ta dit vår timmis ensam för att hon är såååå speciell, så Ulrika fick va snäll o åka i väg iaf. Hur det sen gått vet jag inte. Från jobbet kan vi sen hoppa över till privatlivet. Finns mycket o säga om det. Så det tar vi en annan gång! :-P
Eldar för fullt i kaminen.Mysigt med elden o sprakandet. Max sa till fröken att han en läst fast han inte gjort det. Oj, vad vi hoppar nu. Jaja, så är det iaf. Hans fröken är kanske inte som fröknar ska vara. Hans fröken kan bli arg o skälla barnen när de inte gjort som de ska eller inte hunnit med. Därmed lögnen. Han älskar att läsa böcker lika mycket som jag. Med andra ord: Inte alls. Så att läsa en bok på 40sidor tar emot för honom o för att slippa bli utskälld inför klassen har han alltså sagt att han läst den. Fast inte gjort det då. Så nu har jag läst den för honom o han har återberättat den för mej så att jag vet att han hängt med o kan berätta för klassen vad den handla om. Dumt gjort av mej? Mnja jo, kanske det. Men fan så mycket dummare av hans fröken att skälla på barnen. Men snart är det utvecklingssamtal - då ni, då blir det många ord sagda!

Inga kommentarer: