tisdag 11 augusti 2009

Tisdag


Radio intrevjuvn i går gick så där. Man önskar man hade vetat frågorna i förväg så man hade kunnat förbereda sig. Men men, nu är det gjort i af.


Igår fick vi en ny brukare med. Jag har inte träffat henne ännu, för det var Ulrika som tog emot henne från lass, men det hinns väl det med. Däremot har jag träffat sonen o dottern. Väldigt trevliga. Sonen ska ha våra hushållsnära tjänster o mamman då hemtjänst. Så vi lär väl vara där en hel del då de bor i hop. Redan igår när Ulrika kom blev hon behandlad som en i familj "sätt på lite kaffe så kommer jag in snart, kakor finns i källaren" Så det var då bara o fixa. Underbart! Haha.


I går vi var på Kneippbyn, jag, Máx, Meya o Jeppe. Efter en halvtimme tröttnade. Fy bubblan vad uttråkad jag blir. Det som var så kul förr när man var det. Men som sagt, det var förr, för en så där 20 år sen. Då var man liten o uppskattade det. Nu går man där med egna barn o förstår hur ens egna föräldrar har plågats på samma plats. Vi avslöt dagen med en minigolf runda. Då var mamma o Örjan med. Mamma vann faktiskt. Örjan kom 3a. Hahaha. Tyckte vi var såååå roligt!

3 kommentarer:

Mamma sa...

Vaddå - mamma vann faktiskt! Det ska stå- naturligtvis vann MAMMA!!!!

Stefan Alm sa...

Hur i hvete gick det till då? Spela hon på en bana med badbassänger som hål eller? Hehe.

mamma sa...

- Stefan, två hole in one!!! Och det är bara så att mamma har bra syn o bra konsentration!!!! JAG är bäst när det gäller ;-)